Üvegszálas szúnyogháló

Szúnyogháló akció minden méretű hálóra!

Mit kell tudni az üvegszálas szúnyoghálóról?

Az üvegszálas szúnyogháló ma már nagyon elterjedt, főleg a redőnyösöknek köszönhetően, akik ezt a fajta hálót használják a szúnyoghálóba. Pedig nem volt ez mindig így.

Eleinte csak a fix műanyagkeretes szúnyogháló létezett és ebbe un. tüll hálót tettünk. Ez kinézetre nem sokban különbözött az üvegszálas szúnyoghálótól, csak a minősége volt gyengébb. A színe annak is szürke volt. Néhány évet az is kibírt és amikor bejöttek az üvegszálas szúnyoghálók, akkor ki lehetett a régit cserélni az újra.

Az üvegszálas szúnyogháló színe szürke. Ez a legjobb szín, amit el lehet képzelni, mert feltűnésmentes. Olyannyira észrevehetetlen, hogy előfordult, hogy valaki véletlenül kiment egy ebből készült szúnyogháló ajtón. Ha valaki fél ettől, akkor azt javaslom, hogy egy piros vékony szalagot fűzzön be a rések közé, kereszt alakban és azt már mindenki észreveszi, de könnyen betekeredik a tokba, ha olyan a típus.

A fehér szín nem ajánlott, mert hamar besárgul. Ráadásul feltűnőbb, mint a szürke. Van akinek eszébe jut, hogy ha már fehérek a nyílászárók és a szúnyogháló tok, lefutó, keret, akkor a hálónak is fehérnek kell lennie. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy az ilyen helyeken is a legjobb megoldás a szürke szín.

Milyen szúnyogháló akció van most?

Most szúnyogháló akció van mind a három méretű hálóra. A hálók szélessége lehet 100 cm, 140 cm és 160 cm. Ebből mindenki annyit rendel, amennyit szerelne felhasználni. Ajtókhoz általában elég szokott lenni a 100 cm-es, ebből fogy a legtöbb. Cserélje ki bátran saját maga a régi hálót üvegszálas szúnyoghálóra! Évekig nem kell hozzá nyúlnia. Most ráadásul itt az alkalom, hogy kihasználja a szúnyogháló akció lehetőségét.

Miért éri meg az üvegszálas szúnyogháló:

  1. rendkívül tartós, UV álló anyagból készül, évekig nem kell cserélni
  2. apró lyukain nem megy be a szúnyog
  3. szürke színű, így beleolvad a környezetbe
  4. rugalmas az anyaga, így könnyen kezelhető és szerelhető

Nézze meg a szúnyogháló akció kínálatot a szúnyogháló alkatrész áruházban!

 

Tovább az szúnyogháló alkatrész áruházba