Szúnyoghálós redőny

Milyen az a szúnyogháló redőny?

Olyan fogalom igazából nincs, hogy szúnyogháló redőny. Olyan van, hogy szúnyoghálós redőny. Ez azt jelenti, hogy a redőnyt és a szúnyoghálót összekombinálták, hívják kombi redőnynek is. A redőny tokjába helyezték bele a szúnyoghálót. Ez azt jelenti, hogy dupla a sín, az egyikben fut a redőny, a másikban a szunyogháló. A szunyogháló van az ablakhoz közelebb, így a redőny kívülről még védi is a szúnyoghálót. A redőny tokjának felső részében találunk szúnyoghálót és így egymástól függetlenül lehet őket működtetni. A redőnyt gurtnival vagy motorral, a szúnyoghálót ugyanúgy, mint egy rolós szúnyoghálót, rugó ellenében.

Az az előnye még ennek, hogy olcsóbb, mintha külön rendelne valaki redőnyt és szúnyoghálót és kisebb helyet foglal el, hiszen nem kell egy plusz tokot elhelyezni. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a redőnytok 2 cm-rel mindenképpen nagyobb lesz, hogy elférjen benne a szunyogháló. Ám ez még mindig kevesebb, mint a rolós szunyogháló 4,5 cm-es tokja. Ez érvényes a redextra műanyag redőnyre és az alumínium redőnyre is, ugyanis létezik műanyag és alumínium dupla sín is.

Milyen egyéb redőny szúnyogháló megoldások léteznek?

Amennyiben nem lenne ez a megoldás, úgy a redőnyön kívül kellene elhelyezni a rolós szúnyoghálók tokját, ami ezáltal látszana. Általában a redőny tokon kívül, közvetlenül a tok alatt szokták elhelyezni, de megoldható a redőnyön belül is. Ezt akkor szoktuk alkalmazni, ha már megvan a redőny és utólag szeretne valaki rolós szúnyoghálót. És ugyanez a helyzet akkor is, ha a rolós szunyogháló van meg.

A legegyszerűbb eset a redőnyök és a szúnyoghálók kombinálására, ha a hagyományos műanyag redőnyt kombináljuk a fix műanyagkeretes szúnyoghálóval. Ez a legelterjedtebb redőny szúnyogháló, főleg az olcsó ára miatt.

 

Rendelje meg most a szúnyoghálós redőnyt!

Hívjon most! 06-30/205-9968Ön az itt látható kulcsszavakat használva érkezett az oldalra: szúnyogháló redőny, szúnyoghálós redőny, redőny szúnyogháló