Szúnyogháló készítés, gyártás

Mit érdemes tudni a szúnyogháló gyártás, készítés fortélyairól?

Ön egy olyan helyet keres, ahol a szúnyogháló gyártás, a szúnyogháló készítés területén nagy tapasztalattal rendelkeznek. Jó hírem van, mert megtalálta.

A szunyogháló gyártással csak több cég foglalkozik Magyarországon. Ők azok, akik az alumínium vagy műanyag alapanyagból a kész profilokat alkatrészeket gyártják. Az alumíniummal nagyon kevesen a műanyaggal többen foglalkoznak, ami érthető, ha az árakat vesszük alapul és azt, hogy melyikre mekkora a kereslet.

Olyan cégből sok van, akik gyártótól megvásárolják a profilokat, alkatrészeket és elkészítik a szúnyoghálót belőle. E cégek nagy része fel is szereli ezeket a termékeket. Vannak csak készítők és csak szerelők is. Az előbbieknél más redőnyösök számára folyik a szúnyogháló készítés, az utóbbiaknál pedig a készítő által elkészített szúnyoghálót szerelik fel.

És melyik az a cég, amelyik nem csak a redőnyösök számára készíti a szúnyoghálókat, hanem a lakosság részére is, azért, hogy ők szereljék fel saját maguknak?

Létezik ilyen cég, és egy internetes webáruházon keresztül értékesítik a vásárlóknak a termékeiket. Nem csak kész szúnyoghálókat, hanem alkatrészeket is árulnak.

 

Miért jó ez Önnek?

Azért, mert nem kell egy szerelőre várni, amíg az felmér, megrendel, legyárt, időpontot keres, egyeztet, kiszállít, felszerel. Ez gyakran több hetet is igénybe vesz. Sokkal egyszerűbb, ha valahol pár nap alatt megtörténik a szúnyogháló gyártás és elküldik az Ön részére, hogy szerelje fel saját maga.

Ehhez segítséget talál ebben az áruházban, mérési segédletet, leírásokat, termékismertetőt, és felszerelési segédletet is.

Hol van ez a remek hely aminek segítségével a szúnyogháló készítés házilag megoldható?

 

Tovább az szúnyoghálós áruházba