Szúnyogháló keret

Milyen keretes szúnyogháló típusok vannak?

Milyen anyagból készülnek a szúnyogháló keretek?

A szunyogháló keret anyaga kétféle lehet. Alumínium és műanyag. (fából nincs nálunk keretes szúnyogháló).

Alumínium szunyogháló keret

Többféle profil létezik a keskenytől a vastagig. Jó, de hányféle? Minél nagyobb szúnyoghálót szeretnénk, annál nagyobb profilt kell választani. A legkisebb a 7×17 mm. Ezt látható, külső sarok kapcsolja össze a rá merőleges kerettel. A többi mérete: 10×25, 11×30, 20×22, 9×30 mm. Ez utóbbi peremes vagy más néven szárnyas. Ezek pedig nem látható, belső sarokkal kapcsolódnak egymáshoz. Így a profilokat gérbe (45°-ba) kell vágni.

Mindegyikből az alapszín fehér és sötétbarna. Felár ellenében, ami 20%, a szivárvány bármelyik színére lehet festeni. Így bármilyen színű ablakhoz, falhoz illeszkedik. A RAL színskálából lehet kiválasztani a megfelelő színt.

Műanyag szúnyogháló keret

Kétféle profilméretből készül. A keskenyebb 10×20 mm. Csak szemből szerelhető. A másik a vastagabb (hagyományos) 18×33 mm. Szemből és az ablakba is szerelhető, ha nincs vízvető. Ez utóbbi esetben lehet fölé redőnyt szerelni.
Színekből van fehér, sötétbarna és aranytölgy.

A szúnyogháló keretek segítségével Ön is összeállíthatja saját szúnyoghálóját, amit játszi könnyedséggel szerelhet fel. És hogy honnan tudja megrendelni nemcsak a kereteket, hanem a sarkot, a gédert és a hálót is? Az éppen erre az igényre szakosodott webáruházból.

 

Tovább a szúnyogháló keret áruházba>>