Szúnyogháló ablakra.

Milyen szúnyogháló való az ablakra?

Az ablakra többféle szúnyoghálót is lehet felszerelni. A leggyakrabban alkalmazott típus a fix szúnyogháló:

Műanyagkeretes fix szúnyogháló ablakra.

Ez a típus egy ablak szúnyogháló, mint ahogy a neve is mutatja fixen az ablakon van és nem lehet mozgatni. Le- és felszerelni viszont annyiszor, akárhányszor csak akarja. A keret műanyagból készül, kétféle profil méretben. Az egyiket vastag a másikat vékony néven ismerjük. Attól függ, hogy melyiket választjuk, hogy mennyi helyünk van a felszereléshez. A keret színe lehet fehér, barna és aranytölgy.
A háló anyaga üvegszálas műanyag, ami nagyon tartós. A színe szürke.

Alukeretes fix szúnyogháló ablakra.

Az előzőhöz sokban hasonló, mert ez is ablak szúnyogháló, ugyanaz a háló (szürke, üvegszálas) van benne, és ugyancsak fixen van az ablakon. A keret anyaga viszont alumínium. Többféle profilból választhat, attól függően, hogy mekkora hely van és milyen nagy a méret. Újdonság a szárnyas profil, amivel könnyen fel lehet szerelni nehezen megközelíthető helyekre is. Alapszínek a fehér és a barna, de a szivárvány minden színére lehet festeni a keretet.

Lehúzható szúnyogháló ablakra.

Olyan mozgatható fajta, ahol a háló függőlegesen mozog, két oldalsó sínben és a felső tokba tekeredik, mint egy roló. Az alsó végálláson egy "körmös" fixakasztóba kell beakasztani. Bármikor fel- és lehúzható szúnyogháló. A háló üvegszálas, szürke. A többi alkatrész alumínium. Alapszínek a fehér és a barna, de a szivárvány minden színére festhető.

Ezeket az ablakra való szúnyoghálókat bárki könnyen felszerelheti, mert nem szükséges hozzá szaktudás. A mérés is egyszerűen elvégezhető.

Ön akár a fix szúnyogháló, akár a lehúzható szúnyogháló típust választja találnia kell egy olyan weboldalt, ahonnan ezeket megrendelheti. Van egy ilyen áruház, ahol szaktanácsadással, mérési, felszerelési útmutatóval segítenek Önnek.

 

Tovább a szúnyogháló ablakra oldalra>>