El kell tüntetni a szakadást, mintha mise történt volna

Szakadt szúnyogháló Szakadt szúnyogháló

A népszerű kérdésfeltevős oldalon olvastam, hogy valaki egy szakadt szúnyogháló rendbe tételéhez kért tanácsokat. Jött is rá néhány válasz. Valaki új hálót ajánlott, valaki azt javasolta, hogy a vastag celluxszal ragassza le a szakadást. Ekkor bökte ki a kérdező a következő hozzászólásában, hogy nem az övé a szúnyogháló, és hogy úgy kellene megoldania, mintha mise történt volna. Bizonyára albérlő lehetett.

Az ezután jövő tanácsok már mosolyt csaltak az arcomra. Az egyik válaszadó azt javasolta, hogy varrja össze egyező színű cérnával. - Az becsülendő, ha van segítő szándék, de ez azért meglátszana. Aztán még egy komolytalan ötlet: ragassza össze szálanként pillanatragasztóval. - Valószínűleg a hozzászóló fordított helyzetben biztos nem találta volna ilyen viccesnek a dolgot. Szegény kérdező, biztos azt gondolta magában, jobb lett volna nem itt kérni segítséget.
Végül jött az utolsó hozzászólás, ami kicsit nyers volt, de megmondta a lényeget: „Filléres dolog, minek tökölsz vele!” És valóban, egy jobb minőségű, üvegszálas háló sem kerül sokba. >>Itt beszerezhető<< És a tulaj még örülhet is, hogy milyen jó szúnyogháló van az ablakán.

 

 

Értékelés:
(0 szavazat)

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.