Mit kell tudni a szúnyogháló függöny ajtóra megoldásról? A szúnyogháló függöny az olcsó változatok közé tartozik. Főleg ajtóra alkalmazzák. Nézzük meg milyen szerkezet is ez a szúnyogháló függöny!
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Ez a két téma látszólag egyáltalán nem hozható kapcsolatba egymással. Ki látott már vonat ablakán szúnyoghálót? Ez így teljesen értelmetlen. Mégis megvan az összefüggés közöttük, és nem is akármilyen!
A népszerű kérdésfeltevős oldalon olvastam, hogy valaki egy szakadt szúnyogháló rendbe tételéhez kért tanácsokat. Jött is rá néhány válasz. Valaki új hálót ajánlott, valaki azt javasolta, hogy a vastag celluxszal ragassza le a szakadást.…
Mindig van új a nap alatt... a minap újabb felfedezést tettem a szúnyogháló „nagyon-nem-hagyományos” felhasználási módjáról. Lassan már kezdem megszokni az efféle meglepetéseket.
Ez a mondat középiskolás korom óta megmaradt bennem. Nyaranta mindig ezt mondta az akkori haverom, Pisti mamája – akinél délutánonként lógtunk -, amikor az emeleti szobába sietve nyitva hagytuk magunk mögött a szúnyoghálós ajtót.…