Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló - a legdivatosabb.

Milyen az a pliszé szúnyogháló?

A pliszé szúnyogháló a pliszéről kapta a nevét. A pliszé egy olyan árnyékoló, amit a lakáson belülre szerelnek és a lamellák össze vannak hajtogatva, mint amikor egy rajzlapot harmonikaszerűen hajtogatunk. A legyező is így van hajtogatva. A pliszé szúnyogháló is ilyen rendszerű. Össze vannak harmonikaszerűen hajtogatva a lamellák, így széthúzáskor kis helyen elférnek. A lamellák 2 cm szélesek.

Ablakra és ajtóra is szerelhető, de főleg olyan ajtókra ajánlott, ahova valamiért nem tehető a vízszintes, rugós szúnyogháló. A mérethatára sokkal nagyobb lehet, mint a mobil szúnyoghálónak. Akár 6 m szélesség is készíthető belőle, ha kétfelé húzási lehetőség is van. Számolni kell viszont ekkora szélességnél a pliszé szúnyogháló lamellák összegyűjtési méretével, ami elvesz a nyílászáró szélességéből. A nagy szélesség miatt viszont ez elenyésző. Olyan nagy tolóajtókra is ajánlott, ahol a teljes szélességre szeretnénk szúnyoghálót szerelni. Nem árt neki a naponta többszöri használat.

Kis helyen elfér, mivel a szerkezet vastagsága kettő vagy négy cm. Így rácsok, zsalugáterek alá is tehető. A pliszé szúnyogháló bárhol megállítható. Gyerekek is könnyedén működtethetik, mert nem szükséges nagy erő a húzásához. A háló színe ugyanaz a szürke szín, mint a többi üvegszálas szúnyoghálónál, de lehet fekete is. Ez a fajta is UV álló, tartós anyag. Sőt még erősebb, mint amit a többifajta szúnyoghálóba teszünk. Előnye, hogy kisebb a meghibásodás esélye, mert nem tartalmaz forgó elemet, mint a rolós szúnyogháló.

A keret rész alumíniumból készül és a nyílászáró vagy a fal színéhez is illeszkedhet, mert a szivárvány bármelyik színére festhető.

Van olyan változat, ahol alul nincs sín, csak egy fél centiméter magas ragasztott műanyag csík, így nem fogunk belerúgni és így a sérülés veszélye kisebb. Valamint mozgássérültek is könnyen használhatják és átmehetnek rajta.

Pliszé szúnyogháló - exkluzív megjelenés.

Összefoglalva, miért ajánlatos a pliszé szúnyogháló?

  • időtálló, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem kell cserélni pár évente
  • esztétikus megjelenésénél fogva emeli a lakás harmóniáját
  • könnyen felszerelhető
  • kis helyen elfér
  • nincs szükség gondozásra
  • stabil aluszerkezete van, ezért nehezen romlik el
  • bármilyen színre festhető a szerkezet
  • mozgása közben nem fordulhat elő elakadás

Mennyi a pliszé szúnyogháló ár?

Egy 90×210 cm-es pliszé szúnyogháló ár beszereléssel együtt: 59.400 Ft. Ebből már lehet kalkulálni a többi pliszé szúnyogháló árat. Ez az ár az áfát is tartalmazza.

Rendelje meg most!

Hívja ezt a telefonszámot! 06-30/205-9968