Fém szúnyogháló

Mit kell tudni a fém szúnyoghálókról?

Két részre kell bontani ezt a kérdést. A szúnyogháló fém keretére és magára a hálóra is gondolhatunk. A fém keret alumíniumból készül, többféle változatban.

Mozgatható szúnyogháló

Alumíniumból készül a tok és a sínek, valamint az alsó fixakasztó. A háló általában UV álló üvegszálas műanyag. Vízszintes és függőleges (ezt nevezzük rolósnak) változatban létezik. Az alapszínek fehér és sötétbarna, de felárért a RAL színskálából bármilyen szín rendelhető.

Fix szúnyogháló

A keret anyaga alumínium. Többféle profilméret létezik: 7×18, 10×25, 11×30, 20×22, 9×30. Attól függően érdemes választani közülük, hogy mekkora a hely és milyen nagyságú fém szúnyoghálót szeretnénk. Minél vastagabb a profil, annál nagyobb méret készíthető belőle. S szín szinte bármilyen lehet.

Nyíló szunyogháló ajtó

Ennek a típusnak is alumíniumból készül a kerete. Olyan helyekre ajánljuk, ahol sokszor van nyitogatva. Zsanérral történik a felszerelése. Középen merevítésnek egy un. osztó van betéve. A szivárvány bármelyik színére színterezhető.

Fém háló

Létezik szúnyogháló fém hálóval. A színe nyers fémszín. Olyan helyekre ajánlott, ahol macska, kutya vagy más állat van, védeni akarjuk valamilyen erős hatástól a szúnyoghálót. Bele lehet tenni mindegyik fix szúnyoghálóba. A nyíló ajtóba pedig főleg alulra. Előfordult olyan is, hogy kéménybe kérték, hogy ne repüljenek be oda a rovarok.

Ezeket a termékeket nem nehéz felszerelni. Akár Ön is elvégezheti ezt a műveletet házilag. A mérése sem bonyolult. Mindezekről és a típusokról, az árukról részletes felvilágosítást talál a webáruházban.

 

Tovább a fém szúnyogháló áruházba