Szúnyogháló házilag

Spóroljon meg egy rakás pénzt, mégis professzionális eredményeket kap, ha saját kezűleg szereli fel szúnyoghálóját.

Miért ne fogna hozzá saját maga új szúnyoghálója felszereléséhez?

Bővebben...

Szúnyogháló Budapest

Hol talál szúnyoghálót Budapesten vagy más városban?

Országszerte rengeteg redőnyös, asztalos van, aki szúnyoghálókat készít. Egy ilyen szakembernek kétszer kell kimenni Önhöz. Egyszer a felméréskor és egyszer a szereléskor. Időpontokat kell egyeztetnie velük és kiszállási díjat is kell fizetni nekik. Ez bonyolulttá és drágábbá teszi ezt a vásárlási formát.

Bővebben...

Üvegszálas szúnyogháló

Szúnyogháló akció minden méretű hálóra!

Mit kell tudni az üvegszálas szúnyoghálóról?

Az üvegszálas szúnyogháló ma már nagyon elterjedt, főleg a redőnyösöknek köszönhetően, akik ezt a fajta hálót használják a szúnyoghálóba. Pedig nem volt ez mindig így.

Bővebben...

Szúnyogháló szerelés

Hogyan végezhető el házilag a szúnyogháló szerelés?

Manapság, amikor mindenki igyekszik spórolni a kiadásokon, érdemes fontolóra venni, azt a lehetőséget, hogy saját magunk szereljük fel a szúnyoghálót. Tudjuk, hogy ha valamit saját magunknak készítünk el, akkor arra különösen odafigyelünk. Van rá időnk, nem kell rohanni

Bővebben...

Szúnyogháló készítés, gyártás

Mit érdemes tudni a szúnyogháló gyártás, készítés fortélyairól?

Ön egy olyan helyet keres, ahol a szúnyogháló gyártás, a szúnyogháló készítés területén nagy tapasztalattal rendelkeznek. Jó hírem van, mert megtalálta.

Bővebben...

Pliszé szúnyogháló - a legdivatosabb.

Milyen az a pliszé szúnyogháló?

A pliszé szúnyogháló a pliszéről kapta a nevét. A pliszé egy olyan árnyékoló, amit a lakáson belülre szerelnek és a lamellák össze vannak hajtogatva, mint amikor egy rajzlapot harmonikaszerűen hajtogatunk. A legyező is így van hajtogatva. A pliszé szúnyogháló is ilyen rendszerű. Össze vannak harmonikaszerűen hajtogatva a lamellák, így széthúzáskor kis helyen elférnek. A lamellák 2 cm szélesek.

Bővebben...

Szúnyoghálók

Mik azok a szúnyoghálók?

A szúnyoghálók meghatározásai a Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: "főnév A rovarok berepülése ellen ablakra, ajtóra kifeszített vékony sűrű háló". Ez jó is így, de nem teljesen pontos, mert ma már nem csak a hálókat értjük szunyoghálók alatt, hanem a szerkezeteket is és nem csak a rovarok távol tartása a cél.

Bővebben...

Szúnyoghálós redőny

Milyen az a szúnyogháló redőny?

Olyan fogalom igazából nincs, hogy szúnyogháló redőny. Olyan van, hogy szúnyoghálós redőny. Ez azt jelenti, hogy a redőnyt és a szúnyoghálót összekombinálták, hívják kombi redőnynek is. A redőny tokjába helyezték bele a szúnyoghálót. Ez azt jelenti, hogy dupla a sín, az egyikben fut a redőny, a másikban a szunyogháló.

Bővebben...

Öntapadós szúnyogháló

Mit érdemes tudni az öntapadós szúnyoghálóról?

Az öntapadós szúnyoghálók a legegyszerűbb megoldásai a szúnyoghálóknak, amiket ablakokra szerelnek. A háló szürke színű, sok helyen antracitszürkének hívják.

Bővebben...

Rovarháló

Érdekességek rovarháló témakörben.

A szúnyogháló másik neve a rovarháló. Többféle elnevezés és többféle írásmód létezik. A netes szerkesztőprogramok jónak találják a szúnyog háló elnevezést. Sokan sokféleképpen írják le. Van aki úgy tudja, hogy a szúnyog háló elnevezés a jó, pedig ez nem így van.

Bővebben...

Fém szúnyogháló

Mit kell tudni a fém szúnyoghálókról?

Két részre kell bontani ezt a kérdést. A szúnyogháló fém keretére és magára a hálóra is gondolhatunk. A fém keret alumíniumból készül, többféle változatban.

Bővebben...

Szúnyogháló árak

Szeretné megtudni, hogy mennyi a szúnyogháló ár?

Többféle szúnyogháló többféle áron. A különböző típusok eltérő árakkal szerepelnek.

Bővebben...

Szúnyogháló ajtóra

Milyen a szúnyogháló ajtóra?

Az ajtó szúnyogháló többféle lehet. Egyet kell gyorsan elfelejteni. Azt, hogy műanyag keretből készítsen valaki ajtóra való szúnyoghálót. Miért? Mert hamarabb elvetemedik, mint gondolná. És a legkellemetlenebb, amikor azért jön be a rovar, mert az ajtó szúnyogháló nem zár tökéletesen.

Bővebben...

Szúnyogháló keret

Milyen keretes szúnyogháló típusok vannak?

Milyen anyagból készülnek a szúnyogháló keretek?

A szunyogháló keret anyaga kétféle lehet. Alumínium és műanyag. (fából nincs nálunk keretes szúnyogháló).

Bővebben...

Szúnyogháló ablakra.

Milyen szúnyogháló való az ablakra?

Az ablakra többféle szúnyoghálót is lehet felszerelni. A leggyakrabban alkalmazott típus a fix szúnyogháló:

Bővebben...

Mobil, rolós szúnyogháló

Mit kell tudni a rolós szúnyoghálókról?

A rolós szúnyogháló vagy más néven mobil szúnyogháló a mozgatható szúnyoghálók egyik fajtája, az a típus, ahol a háló függőlegesen mozog. Különféle néven ismeretes: rugós szúnyogháló, mobil szúnyogháló.

Bővebben...